Referenties

“Neeltje haar verbindende kwaliteiten, creativiteit, zelfinzicht en lerend vermogen zijn groot. En haar wil en ambitie om daadwerkelijk iets te betekenen eveneens. Neeltje redeneert altijd vanuit de opgave en combineert sturend en dienend leiderschap om die opgave ook gerealiseerd te krijgen. Neeltje heeft razendsnel een sterke positie verworven. 
Neeltje laat zien dat ze in staat is om zorg, aandacht en betrokkenheid bij medewerkers en managers te combineren met stevigheid en permanente focus op het resultaat. Altijd in verbinding met de organisatie, ketenpartners en samenwerkingspartners. Die unaniem zeer tevreden zijn over haar bijdrage. De inzet van heldere communicatie is een sterke kwaliteit van Neeltje, hierdoor verbindt ze mensen en opgaven aan elkaar en zorgt ze dat iedereen goed geïnformeerd is. Hoe moeilijk of pijnlijk de boodschap ook is, ze staat altijd voor de troepen.”

 

“Neeltje is proactief, compleet en goed voorbereid. Ze denkt mee en helpt anderen om te excelleren. Altijd betrouwbaar en consequent. Niet alleen wat ze neerzet en bereikt, maar ook de manier waarop ze dat doet, heeft op ons allemaal veel indruk gemaakt. Ze is een doorzetter. Ze is communicatief en heeft altijd oog voor wat zaken met medewerkers doen, wat zij nodig hebben om te weten. Ze realiseert zich wie welke informatie nodig heeft voor zijn of haar werk. Ze promoot en leeft het belang van netwerken. Ze is een mensgerichte manager die van haar MT een team heeft weten te maken. Ze wordt door veel mensen op handen gedragen. En daarnaast heeft ze humor! Humor van een heerlijk foute soort, die zo adrem en origineel is en die maakt dat ik dol op haar ben geworden, en velen met mij. Veel van de humor gaat gepaard met een schaamteloze zelfspot. Neeltje lijkt op een ingewikkelde wiskundige formule, zoveel verschillende kanten heeft ze.”

Heeft u een vraag?
Wilt u meer weten over onze werkwijze of beschikbaarheid?
Of bent u benieuwd wat Aanpak op Maat voor u kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact op.